Για εμας

Για εμάς

Η εταιρεία μας TIARA ιδρύθηκε το 1986 στο Ψυχικό και ξεκίνησε ως ένα μικρό κατάστημα εξειδικευμένο σε κοσμήματα και ασημένια δώρα. Με τα χρόνια, η Tiara εξελίχθηκε καί προσαρμόσθηκε στις αλλαγές στις τάσεις και στις προτιμήσεις των πελατών. Γνωστή για την εξαιρετική αισθητική, ποιότητα, σταθερότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές, έχει χτίσει μια πιστή πελατεία.

 
Η ειδικότητά μας είναι τα εξατομικευμένα δώρα, συμπεριλαμβανομένων των ανάγλυφων σκευών από ασήμι, αντικειμένων με χειροποίητα σχέδια, γούρια, κοσμήματα και πρακτικές προτάσεις για εκδηλώσεις όπως επέτειοι, δώρα αποφοίτησης, γενέθλια η γιορτές. 
Η Tiara απέκτησε ευρεία αναγνώριση σε όλη την Ελλάδα για την ξεχωριστή αισθητική καί υψηλή ποιότητα που υιοθέτησε στις έννοιες των γάμων και των βαπτίσεων με την δέσμευσή της σε δημιουργικές ιδέες, που έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν του brand.
 
Η εξαιρετική εμπειρία και η προσοχή στη λεπτομέρεια που παρέχει το προσωπικό μας το ξεχωρίζουν, καθιστώντας την πρώτη επιλογή για απαιτητικούς πελάτες. 
Η Tiara επίσης εξειδικεύεται σε γάμους και βαπτίσεις, προσφέροντας μια εμπνευσμένη συλλογή δώρων (μπομπονιέρες), γούρια, χειροποίητα κοσμήματα και γούρια. Ωστόσο, η εταιρεία μας είναι περισσότερο γνωστή για τα υπέροχα δώρα για μωρά, μοναδικών μπομπονιέρων, άλμπουμ, κορνίζες και ειδικές δημιουργίες. Από το 1986 μέχρι σήμερα, η Tiara εντυπωσιάζει συνεχώς με την ποικιλία των προϊόντων της, τα μοναδικά σχέδια και τις ατελείωτες δυνατότητες για δώρα κατάλληλα για κάθε περίσταση.
elEL